CATERING

Vi erbjuder catering av olika slag, om det så är för ett födelsedagsfirande, examenfirandet eller om det är för studentfesten. Vi anpassar cateringen efter er vilja och era behov för att ge festen den dära extra känslan av succé.


OBS: Vi har även veganska och vegetariska alternativ till alla cateringalternativ, smörgåstårtor och landgångar!

CATERING PAKET

Finns självklart vegetariska, veganska, gluten- och laktosfri alternativ! Välkomna att fylla i ett kontaktformulär nedan vid intresse.

STANDARD

En klassiker som erbjuder skivad rostbiff, kycklingfilé med italiensk pastasallad och Tzatziki. Sidorätter som sallad, rotfruktssallad, potatisk som dekoreras med en mix av frukter dukas även fram. PER PERSON.................................189:-

ORIENTALISK

En orientalisk smakupplevelse som ger er ett smakprov av mellanöstern. 


Hummus, Tabbouleh sallad, Tzatziki, Piroger med spenat, grillad paprika & fetaostkräm. Tillkommer även en orientalisk blandning av kofta (kalvfärsbiffar), grillad kycklinglårfile med klyftpotatis och bröd. 


PER PERSON..............................209:-

LANDGÅNGAR

Landgångarna kommer i olika smaker, ring gärna oss för att höra vad vi har att erbjuda. 


( Minimum 10 personer )
PER PERSON................................99:-

SMÖRGÅNGSTÅRTA

Smörgåstårtorna kommer i allt från räkor till rostbiff, ring gärna oss för att höra vad vi har att erbjuda.6 bitars .....................................700:-


12 bitars ..................................1200:-

MEDELHAVSBUFFÉ

Denna buffén är en lyxigare variant av catering och ger dig en härlig upplevelse av olika matkulturer. 


Till denna buffén serveras den klassiska mediterianska Mezzen (ingår: kryddiga korvar, oliver, krämig bosnisk ost, sallad), Bulgursallad  med en syrlig smak och en smakfull salsa med sting i. Kyckling innerfilé på spet med barbeque marinad och även grekiska färsbiffar toppade med grillade grönsaker.


PER PERSON.........................................229:-